Hitvallásunk

ÜGYFELEINKRŐL

A minőségi szolgáltatások érdekében, szakembereink tevékenységét munkafázisokra osztottuk, ami számos új lehetőséget nyit ügyfeleink felé. Ezáltal ügyfeleink, a megrendelt szolgáltatás függvényében, csapatunk minden tagjának figyelmére számíthatnak a minőségi fodrászat minden területén.
Szalonunk nagy hangsúlyt fektet csapatunk minden tagjának egészségi állapotára, mert úgy gondoljuk, hogy csak tökéletes lelki és fizikai állapotban foglalkozhatunk teljes odaadással ügyfeleinkkel. Ennek érdekében egy szigorú órarend szerint dolgozunk, így munkatársaink nem túlterheltek és ügyfeleink minden figyelmet megkapnak, amíg szalonunkban tartózkodnak.
Már az első alkalommal felmérjük és folyamatosan figyelemmel kísérjük ügyfeleink fejbőrének és hajszálainak állapotát, erről digitális formában személyi lapot vezetünk, így minden egyes látogatás alkalmával tájékoztathatjuk ügyfelünket az addig elvégzett kezelésekről, az alkalmazott festékekről, a különböző keverékek összetevőinek arányáról és lehetőségünk van arra, hogy olyan házi használatra alkalmas termékeket javasoljunk, amelyek jótékony hatással vannak a fejbőrre és a hajszálakra, ugyanakkor adatbázisunk alapján kiválaszthatjuk a legjobb fodrászati megoldásokat ügyfelünk számára.
Az Expressive szalonban folyamatosan arra törekszünk, hogy a legjobb szépségápolási megoldásokat javasoljuk, figyelembe véve ügyfeleink alkati és fizionómiai adottságait és bármilyen helyzetben segítségére legyünk.

A SZAKMÁRÓL

Az Expressive szalonban folyamatosan gazdagítjuk ismereteinket az általunk végzett tevékenység területén, figyelemmel követjük az újdonságokat, hazai és külföldi továbbképző tanfolyamokon veszünk részt annak érdekében, hogy ügyfeleinket tájékoztassuk a legújabb termékekről, valamint a szépségápolás legfrissebb irányvonalairól.
Szalonunkban közel 20 éve szervezünk tanfolyamokat egy saját oktatási program keretén belül, a legmagasabb szintű felszereltséget biztosítva azon fiatalok számára, akik megismerkednének ezzel a szakmával.
2012-ben indítottuk el Beauty Days Szatmárnémeti rendezvénysorozatunkat azok számára, akik szépségápolással foglalkoznak, melynek keretén belül a legnagyobb termelők által tartott szemináriumokon megismertetjük a szakemberekkel az újdonságokat és az aktuális irányzatokat, ugyanakkor lehetőséget teremtünk számukra, hogy részt vegyenek a műhelymunkákon és a work shop-okon, ahol újabb tapasztalatokat szerezhetnek és jelentős mértékben növelhetik tudásukat mindazok, akik ezen a területen dolgoznak.

A KÖZÖSSÉGHEZ VALÓ VISZONYUNK

2008-tól, az Expressive szalon tagja az Intercoiffure nemzetközi szervezetnek, amelyhez 55 ország, 3.000 szépségszalonja tartozik.
A szervezet keretén belül aktív szerepet vállalunk szegény árvák megsegítésében, megteremtve a lehetőséget számukra, hogy ingyenes fodrász-tanfolyamainkon megtanuljanak egy mesterséget, majd munkát találjanak a szépségápolás területén.

A KÖRNYEZETVÉDELEMHEZ VALÓ VISZONYUNK

2016-tól elkezdtünk egy folyamatot, amely a fodrászati fogalmak átalakítását célozza meg, minőségi kiszolgálást nyújtva ezáltal legigényesebb ügyfeleinknek. Különös hangsúlyt fektetünk az egyes anyagok újrahasznosítására, a környezetvédelemre és tudatosítjuk mindezt ügyfeleinkben is, akik elfogadják ezt a felfogást a szalonunkban és mindennapi életükben is.
Ennek érdekében bizonyos tartályok illetve csomagolóanyagok, amelyek a termékeink tárolására szolgálnak, minimális műanyag felhasználásával készülnek, s összetételük is környezetvédelmi szempontból megfelelő. Ezek a későbbiekben újrahasznosíthatók, akár növények tárolására is alkalmasak. Ugyanakkor, azok az ügyfeleink, akik Davines hajápoló szereket használnak, visszatérhetnek hozzánk az eredeti csomagolás feltöltésére, ezáltal kevesebb lesz a hulladék és egy árkedvezményben is részesülnek.
Értelemszerűen szalonunk felújítása is kizárólag újrahasznosítható, illetve környezetbarát anyagok alkalmazásával történik majd.