Alege coafura care te reprezintă ca mireasă!

Alege coafura care te reprezintă ca mireasă!

Anca Savanyu - Stylist

Anca Savanyu – Stylist

     Suntem de acord că piesa de rezistență va rămâne tot rochia de mireasă, dar coafura are de asemenea un rol foarte important în această zi specială. Coafura, rochia, pantofii și celelalte accesorii trebuie să formeze o armonie, un look unitar.

        Primul pas este alegerea rochiei deoarece în funcție de aspectul ei se va alege coafura, iar apoi accesoriile pentru păr, dacă se dorește. Dacă umerii sunt goi, poți alege o coafură în bucle bine definite sau o coafură lejeră la baza gâtului. În cazul unui decolteu în V poți opta pentru o coafură prinsă sau semiprinsă. Pentru o rochie care îți lasă umerii și spatele descoperit te sfătuim să alegi o coafură prinsă, iar pentru o rochie cu decolteu asimetric îți recomandăm o coafură asimetrică. Trebuie luat în considerare și momentul desfășurării evenimentului, dacă este o nuntă de zi coafura va fi una mai simplă, iar pentru o nuntă de seară coafura ta poate fi una mai sofisticată.

        În această zi TU ești în centrul atenției, te sfătuim să alegi un specialist și împreună să gasiți coafura care te reprezintă și te avantajează, cu care te simți bine și care să îți dea o stare de bine de fiecare data cand te uiți in oglindă.

        Sfatul nostru pentru fiecare viitoare mireasă este să stabilească stilul și forma coafurii în cadrul unei probe, înainte de ziua nunții, în special dacă va fi prima ocazie când se întâlnește cu coaforul. Pentru probă avem nevoie de mai mult timp. În cadrul acestei discuții se face cunoștință cu firul de păr al clientei, dorințele viitoarei mirese. Putem să o sfătuim legat de accesoriile care urmează se le aleagă și putem să ii recomandăm și alte vizite la coafor înainte de ziua cea mare cum ar fi: colorarea părului, tratament de fir pentru luciu sau tuns din vârfuri. Detaliile importante legate de coafură fiind stabilite din timp, mireasa se va simți mai degajată, mai sigura pe ea și pe coaforul ei și va avea timp de eventuale pregătiri de ultima oră. Cu toții știm că o coafură din păr lucios, sănătos este mult mai ușor de realizat și va avea un aspect mult mai plăcut.

MITURI în ceea ce privește părul și coafura de mireasă:
– Pentru un coc frumos ai nevoie de păr cât mai lung. FALS!!! Este suficientă o lungime medie în schimb e mult mai important ca vârfurile să fie sănătoase. Niște vârfuri despicate strică aspectul coafurii.
– Extensiile – pe lângă faptul că sunt costisitoare, de multe ori încurcă coaforul, în ziua de azi există multe alternative la îndemâna coaforilor pentru a crea volum. Pentru lungimea coafurii recomandăm consultarea unui specialist înainte de cumpărarea extensiilor.