Servicii

Mai mult decât servicii!

Te așteptăm la salonul nostru cu servicii premium de stilizare și îngrijire a părului, machiaj, diagnoză și tratament tricologic, stilizare sprângene și servicii dedicate sexului masculin. De-alungul timpul ne-am străduit să ne organizăm în așa fel încât să putem oferi cele mai bune soluții celor care apelează la noi. În acest sens, am dezvoltat o echipă performantă în așa fel încât fiecare dintre noi s-a specializat pe faze de lucru, pentru ca să putem răspunde cererilor clienților cu servicii de cea mai bună calitate.

 

Membri echipei noastre, participă an de an la cursuri de perfecționare atât în țară cât și în străinătate, ceea ce ne ajută să fim mereu bine pregătiți și bine informați în legătură cu cele mai noi tendințe, produse și soluții. Lucrăm cu produse din zona premium și încercăm ca prin tot ceea ce facem, prin tot ceea ce oferim, să ne ridicăm la nivelul așteptărilor venite de la cei ce ne vizitează salonul.

 

Prin ce ne deosebim de alte saloane?

 

Prin faptul că suntem neobosiți în a identifica cele mai noi metode, tehnici și produse cu ajutorul cărora să oferim servicii de calitate. Reușim să stabilim o legătură strânsă cu clientela noastră fidelă, astfel încât am dezvoltat canale de comunicare directă care ne ajută să transmitem noutățile legate de orarul de funcționare, promoțiile lunare ale salonului, oferte, servicii și produse noi etc.. Suntem prompți iar baza noastră de date ne ajută să urmărim preferințele fiecărui client și astfel să putem personaliza serviciile în funcție de nevoile fiecăruia.

 

Vino la salon să bem o cafea sau un ceai, să ne cunoști și să afli mai multe detalii despre noi și despre ce facem noi aici, zi de zi!

 • Coafură

  Indiferent de situație, o coafură nouă te ajută să te simți bine...

 • Tricologie

  Tricologia este știința care se ocupă cu diagnosticarea...

 • Masaj terapeutic

  Scalp, gât, umeri

 • Machiaj

  Serviciile de machiaj sunt cele mai noi servicii incluse în portofoliul Salon Expressive.

 • Boutique

  În cadrul Salon Expressive puteți achiziționa produse profesionale de îngrijire și înfrumusețare a părului

LISTA DE PREȚ

TRATAMENT CULOARE BĂRBAȚI

TUNS BĂRBAȚI

MASAJ CAPILAR

DIAGNOSTIC TRICOLOGIC

TRATAMENT TRICOLOGIC

TRATAMENT FIR

COAFAT

COAFAT OCAZIE

MACHIAJ

GENE FALSE

PENSAT

TUNS

COLORAT RĂDĂCINĂ

COLORAT FULL HEAD

MEȘE

DECAPAJ

BUCLE DURABILE

210 LEI

105 LEI

25 LEI

50 LEI

190 – 220 LEI

180 – 430 LEI

120 – 170 LEI

225 – 410 LEI

150 – 180 LEI

50 – 70 LEI

25 – 35 LEI

220 – 225 LEI

235 – 300 LEI

260 – 370 LEI

350 – 700 LEI

500 – 800 LEI

365 – 490 LEI

La prețurile pentru coafat de ocazie și machiaj înafara programului se percepe o taxa de 50% în plus, la programarea a mai puțin de 4 persoane.