Misiune

VIZIUNE

Suntem un salon de coafura ce ofera servicii personalizate unor clienti care folosesc produse si apeleaza la servicii de infrumusetare si ingrijire din categoria premium.

Actionam in baza unui concept propriu, dezvoltat si perfectionat in continuu de membri echipei noastre, profesionalisti tineri, dinamici, cu spirit de initiativa si creativitate.

Cu dedicare si perseverenta obtinem excelenta profesionala si prosperitate financiara, astfel ca putem sa ne asumam un rol activ in rezolvarea unor probleme ale societatii in care activam si traim, dar si o atitutine responsabila fata de natura, de mediul nostru inconjurator.

MISIUNE

Noi, echipa Salon Expressive, credem ca parul fiecaruia dintre noi transmite ceva, are ceva de spus! Misiunea noastra este ca pentru clientii nostri sa fim un partener responsabil care aduce frumusete si armonie in viata lor.

Experienta noastra de peste 20 de ani ne face increzatori ca vom fi intotdeanuna prima alegere a celora care isi doresc nu doar servicii de coafura si infrumusetare cu un inalt nivel profesional dar si un ambient premium, ce sporeste, prin atmosfera si designul sau, starea lor de bine.

Telul nostru este o dezvoltare continua in acest domeniu, o crestere sustenabila prin calitatea si diversificarea tipurilor de servicii prestate. Ne propunem performanta, prosperitate, cresterea sustenabila a activitatii noastre.

Suntem o echipa in permananta crestere, o echipa care lucreaza cu eficienta si responsabilitate maxima. Suntem profesionisti, pasionati de meseria noastra, multumiti atat pe plan profesional cat si financiar.

La fel ca si clientii nostri, suntem constienti de responsabilitatea noastra fata de lumea in care traim, astfel ca in tot ceea ce facem in cadrul Salonului Expressive actionam in spiritul reduce – refoloseste – recicleaza.

VALORI

Valorile in care credem sunt centrate pe procesul de invatare continua ca si cheie a dezvoltarii personale dar si a afacerii, responsabilitate si pasiune.