APA secretul tenului sănatos

APA secretul tenului sănatos

APA secretul din interiorul tenului sănatos şi luminos

Care este ingredientul secret al pielii fără vârstă?

M-ai crede dacă ți-aș spune că există o poțiune magică care ar putea literalmente întoarce ceasul pentru tenul tău?

Dar înainte să-ți dezvălui despre ce e vorba hai să îți povestesc în câteva rânduri despre hidratarea pielii, ca mai apoi să înțelegi cât de mult stă în puterea noastră să prevenim, să încetinim acest proces.

WATER = HEALTH = BEAUTY

Apa reprezintă însăși viaţa și bunăstarea, nu doar pentru corp, dar și pentru piele.

70% din corpul nostru este APĂ

Hydramemory cream

De fiecare dată când această concentrație este redusă, se declanșează o stare de deshidratare, ducând la dureri de cap, dificultăți de concentrare, digestie mai lentă și o stare de oboseală. Ca toate celelalte organe, pielea suferă datorită absenței apei din organism.

Menţinerea unui nivel optim de hidratare este esențială pentru a asigura regenerarea pielii. Când conținutul de apă din stratul exterior al epidermei, stratul superficial, este scăzut, apar primele probleme. Tenul este tern, palid și ţesutul pare nesănătos.

Pielea este crăpată și uscată, devine mai sensibilă la agenții externi, mai sensibilă la formarea ridurilor și a primelor semnelor de îmbătrânire, chiar și de la o vârstă fragedă. În plus, o senzatie astringentă poate cauza discomfort.

Deshidratarea pielii poate fii legat de genetică, de trecerea timpului și, de asemenea, este adesea agravată de factorii de mediu și de stilul de viață. Poate fi, de asemenea, puternic influențată de dietă: un aport zilnic scăzut de apă sau o dietă săracă în acizi grași nesaturați, proteine ​​și vitamine poate avea un efect negativ efect asupra sănătății pielii și echilibrul de apă.

Produsele cosmetice hrănesc pielea, asftfel că pe lângă hidratarea corespunzătoare pe care trebuie să o facem din interior, este necesar să alegem produse sigure şi eficiente pentru îngijirea tenului din exterior. Din acest motiv, produsele [comfort zone] sunt atent create pentru a îndeplini cele mai specifice nevoi.

Misiunea brandului este de a promova un stil de viață holistic, punând suflet în fiecare produs creat. Aceasta se bazează pe o filosofie sustenabilă, utilizând soluții științifice avansate, conștiente pentru a îmbunătăți vizibil pielea, corpul și mintea.

Fiecare ingredient este ales cu grijă pentru a asigura eficacitate și siguranță, iar până la 98% din ingredientele integrate sunt de origine naturală, fâră parabeni, alcool sau parfum. Siliconul a fost înlocuit cu un mix de unturi şi uleiuri naturale care oferă o textură fină produselor noastre.

Hydramemory [comfort zone] – 24 de ore de hidratare

Linia HYDRAMEMORY a fost creată pentru tratarea nevoilor tenului deshidratat. Astfel că datorită tehnologei şi a ingredientelor integrate, distribuie apa în diferitele straturi ale epidermei într-un mod egal și echilibrat.

AQUAPORINELE, proteine ​​ale membranei din epidermă acționează ca nişte canale interne pentru transportul apei în interior și în exteriorul celulelor. Rolul ACIDULUI HYALURONIC este de asemenea important: aceasta acționează ca un fel de „burete” care funcționează ca o rezervă de apă, nu doar în derm este dar și în epidermă unde reprezintă 30% din conținutul total al pielii.

Combinația exclusivă de fragmente micro şi macro de acid hialuronic , ulei moringa certificat din culturi organice alături de un amestec de extracte naturale precum: pepene roşu, măr verde şi linte, fac din întreaga linie un aliat în combaterea pielii deshidratate. TEXTURA catifelată şi revigorantă crează o experiență senzorial. E o linie ideală pentru toate tipurile de piele cu astfel de nevoi.

De reținut că ar trebui să ne protejăm pielea printr-un consum optim de apă, în fiecare zi, iar cu atît mai mult în zilele toride de vară! O piele sănătoasă este o piele frumoasă și asta ține de tine!

Poți achiziționa produsele Hydramemory direct din shop-ul nostru: click aici

Antoaneta Dan

Trainer naţional [comfort zone] România