Beauty Days 2017

Beauty Days 2017

Beauty Days 2017

Pentru a creşte în carieră trebuie să investesc în mine!

Evenimentul Beauty Days Satu Mare îmi oferă totul pe tavă…

Sunt TU şi înainte de toate voi povesti despre cât de DIFICIL e să ajungi la informaţii VALOROASE din domeniul estetic, din postura de coafeză (frizer, machieur, cosmeticiană, manichiuristă) într-un oraş mic. Apoi, îți voi descrie cum ne-am organizat noi cei din breasla coaforilor, cine ne-a fost alături, cine ne-a ajutat şi ce am reuşit să facem în cei cinci ani de Beauty Days pentru a ne autodepăşi.
Am… ani şi sunt coafeză în Satu Mare. Am lucrat câţiva ani într-un salon unde am închiriat un scaun şi am fost autorizată ca independent. Acum sunt şefă, coafeză, contabilă, recepţioneră şi femeie de serviciu. 5 în 1 în propria mea afacere.
Susţin perfecţionarea continuă, însă nu vorbesc cursiv limbi străine, deci nu pot să mă înscriu la un curs de specializare pentru coc la Paris sau pentru tunsoare la Londra. Și pentru că administrez singură afacerea, din care am un venit cu care pot să-mi întreţin familia, nu-mi permit nici să lipsesc foarte mult  şi nici să aloc sume mari cursurilor. Cu toate astea, vreau să fiu informată şi mă interesează noutăţile pentru a le propune clienţilor mei schimbările de imagine pe care și le doresc.
Discutând la un curs, o colegă povesteşte că are posibilitatea de a călători în străinătate însă reuşeşte să ajungă maximum la două, trei lansări anual. Totuși ,nu reușește să își formeze o viziune de ansamblu la ceea ce recomandă cele mai importante branduri sau academii de coafură. Avem aceleaşi păreri ca şi profesionişti: periodic trebuie să recomandăm schimbări clienţilor noştrii, ţinând cont de caracterul lor, reinterpretând tendinţele internaţionale. Pentru asta însă, trebuie să avem acces la cât mai multe şi diferite informaţii, tendinţe, trenduri de la diferite brand-uri. Aşa ne putem crea un stil şi mai apoi putem recomanda schimbări personalizate. Tocmai de aceea seminariile organizate în perioada 16 – 19 noiembrie în cadrul Beauty Days Satu Mare, sunt de un real ajutor. Cei din domeniu au ocazia să vadă tot ce este nou şi să întâlnească cei mai buni profesioniști ai frumuseții.
M-am întrebat și eu de multe ori cum putem aduce informaţiile în cealălalt capăt al ţării. După ce le-am expus ideea noastră celor de la Intercoiffure, ei au fost primii care au venit să lucreze cu noi, la care s-au adăugat majoritatea firmelor distribuitoare de produse profesionale.Reacţia a fost pozitivă şi vor prezenta informaţii proaspete și utile şi la ediţia din acest an.
La organizarea evenimentului profesional dedicat hair-styling-ului şi esteticii un ajutor substanțial îl oferă Primăria municipiului Satu Mare şi Casa de Cultură G.M. Zamfirescu care au devenit parteneri în asigurarea locaţiei, tehnicii şi logisticii. De asemenea, ajutorul vine şi din partea colegilor din domeniu, dar şi din partea presei care ne ajută la promovarea evenimentului.
Echipele de profesioniști care ne prezintă aceste noutăți beneficiază de ajutorul unor saloane locale, care găzduiesc cu drag echipele. Chiar un fost coleg care profesează în străinătate, revine an de an pentru a da o mână de ajutor acolo unde este nevoie.
Și pentru că vreau să excelez în domeniul meu, trebuie să investesc mereu în mine. Și ca mine sunt tot mai mulți dintre cei care lucrează în același domeniu. Și pentru că știu că ești curios: peste 300 de profesioniști au participat la acest eveniment. Tu ai fost?
Fără doar şi poate, este important să particip la seminarul Beauty Days 2017 deoarece 18 echipe de profesioniști (naţionali şi internaţionali) de machiaj, cosmetică, manichiură, coafură și frizerie vor prezenta cele mai proaspete noutăți. Atmosfera va fi destinsă, colegială. Nu ne concurăm. Finalul lunii noiembrie este cel mai potrivit moment iar TU, expert în frumuseţe, îți permiți să lipsești cîteva zile de la salon. Când primeşti practic totul pe tavă şi nu eşti nevoit să străbaţi sute de kilometri, nu ai niciun motiv să lipseşti.

Beauty Days 2017

Beauty Days 2017