Interviu cu Alesandrina

Interviu cu Alesandrina

Alesandrina – “It’s all about Love”

 

Cum a inceput Alesandrina?

As spune, mai degraba, ca am ajuns la Alesandrina, deoarece cred in evolutia, maturizarea si permanenta schimbare a omului. In mod natural am inclinatii artistice -brodez, tricotez, desenez, cant, scriu versuri, abilitati pe care le-am utilizat in diverse etape ale vietii, iar cand am “crescut” suficient de mult a venit ideea, iar apoi doar munca multa, investitie, iar creativitatea creste proportional cu utilizarea ei.

Ai un anumit stil de accesorii care te defineste?

Cu siguranta am un mod specific de a lucra, dar nu ma pot opri la un stil anume.Personalitatea curioasa si exuberanta ma face sa vreau sa experimentez mereu ceva nou.
In cei noua ani de cand creez accesorii, am atins stiluri precum vintage, boho, romantic, clasic, uneori modern minimal sau exagerat de incarcat si grandios.
Pentru piesele lucrate personalizat respect dorinta dar si personalitatea clientei, asa ca exista si aici modele foarte diferite, datorita frumusetii si viziunii fiecaruia.

Ce ne poti spune despre colectia din anul acesta?

Colectia se numeste “Glitter and Joy 2020”- desi la nivel mondial viata a fost dificila pentru multi, pentru mine personal a fost o perioada cu foarte multe impliniri si bucurii, iar starile mele se reflecta in accesorii.
Piesele sunt elegante si stralucitoare, predomina dantela, perlele, cristalele, sunt supraincarcate, cu un aer retro dar totusi modern.
Am fost inspirata si de trendul adus de marile case de moda, care folosesc in acest sezon multa dantela 3D, ceea ce se regaseste si in accesorii.

Ce pregatesti pentru viitor?

🙂 Idei si planuri sunt multe, depinde de mood-ul pe care il voi avea.
Se poate sa fie ceva minimalist sau dimpotriva, opulent, se poate sa revin cu o colectie de accesorii foarte colorate sau cu o colectie de accesorii casual.