Întreținerea colorării tip Balayage

Întreținerea colorării tip Balayage

Balayage este în prezent una dintre cele mai populare tehnici de colorare.

Ce trebuie să știi înainte de a solicita acest serviciu?

În primul rând, pentru a obține acest serviciu este nevoie să te adresezi unui profesionist care folosește produse profesionale sau chiar recomandat este să apelezi la un colorist.

Balayage este un serviciu al cărui rezultat îl vei purta pe durata a 4-5 luni, deci merită să investești, și să te adresezi unui profesionist și să-i urmezi sfaturile.

balayage salon expressive satu mare

De ce sunt importante aceste aspecte?Un serviciu prost făcut, poate să te coste luni sau chiar ani să recuperezi lungimea, culoarea, elasticitatea și strălucirea părului.
Dacă ai utilizat această tehnică de colorare și totul a ieșit bine, iată câteva sfaturi pentru cum să întreții rezultatul acasă:

  1. Unul dintre cele mai importante produse pentru menținerea nuanței este ȘAMPONUL iar în cazul acestuia, este important să nu conțină sulfați deoarece aceștia decolorează. De exemplu dacă ai o nuanță nisipie sau rece, îți recomandăm utilizarea șamponului BLONDY JOY de la NASHI sau ALCHEMIC SILVER de la DAVINES, care va neutraliza tonurile nedorite de auriu, care nu vor întârzia să apară.
    Dacă ești nevoită să folosești șampoane pentru diferite probleme de scalp, poti să alternezi șampoanele folosind DAVINES ALCHEMIC SILVER, pentru a 2-a șamponare.

  1. Apa cu care te speli pe păr, este recomandabil să fie călduță spre rece pentru a menține cât mai mult nuanța.
  2. BALSAMUL de păr, in cazul parului colorat sau decolorat, este OBLIGATORIU să se aplice doar pe lungimea părului și NU PE SCALP.
  3. Îți recomandăm ca pentru nuanțele mai reci să utilizezi NASHI BLONDY JOY CONDITIONER, sau DAVINES ALCHEMIC SILVER iar o dată la 2 săptămâni, în funcție de starea părului tău, un tratament de hidratare și restructurare cu familia de produse DAVINES NATURALTECH NOURISHING sau FILLER THERAPY și DEEP INFUSION de la NASHI.
  4. Pentru alte culori cum ar fi miere, arămiu, roz, tabac, ciocolată îți recomandăm să folosești șampoane și balsamuri cu pigmenți care te vor ajuta în menținerea durabilă a culorii în acest caz familia ALCHEMIC DAVINES este foarte potrivită.
  5. Dacă dorești o schimbare și ești deschisă pentru nuanțe fashion, încearcă cele 5 culori din familia ALCHEMIC CREATIVE CONDITIONER – marin blue, lavender, teal, coral și pink.
  6. Înainte de a usca părul, îți recomandăm să folosești produs leave-in ce conferă firului de păr o hidratare ușoară, protecție termică, protecție UV până la următorul spălat. Menționăm aici DAVINES OI ALL IN ONE MILK, NASHI INSTANT HYDRATING STYLING și LABEL.M MASK PROTEIN SPRAY.

Anca Savanyu – colorist