Managementul serviciilor de coafura

Managementul serviciilor de coafura

Management Workshop coafura

Cum te adaptezi situațiilor de criză, minimizând efectele acestora?

WORKSHOP

MANAGEMENTUL SERVICIILOR DE COAFURĂ

Știm că ești talentat, pasionat de profesia ta.
Ești creativ în ceea ce faci, deschis pentru a afla informații noi, tendințe noi în meseria de coafor.
Presupunem că îți practici meseria nu doar din plăcere ci că pentru tine este și o afacere din care tu și familia ta trebuie să vă asigurați în permanență o viață confortabilă, așa cum vă doriți.
Nu este așa?
Până acum te-ai concentrat doar pe meserie nu și pe latura de business al activității tale?

Atunci îți oferim un workshop de o zi în care:

  • Îți dăm informațiile esențiale pentru a cunoaște și înțelege partea de afacere a activității tale.
  • Te vom introduce și în zona financiară, adică partea care ține de bani: bani câștigați, bani cheltuiți, banii care îți rămân ție și familiei tale.
  • Îți vom vorbi și despre situația specială în care ne aflăm de mai bine de un an – criza – și cu care așa se pare că va mai trebui să convietuim un timp. Îți vom arăta modalități prin care poți depăși dificultățile provocate de criză dar și despre cum poți face un pas înainte cu afacerea ta, spre stabilitate, întărire și spre creștere chiar.

Ce vei câștiga prin participare?

  • Vei înțelege de unde și cum anume obții venituri (mai simplu: cum anume faci bani) și ce alte căi, activități sunt pentru a-ți mări veniturile.
  • Vei cunoaște cât te costă să îți practici profesia, să-ți asiguri funcționarea permanentă: ce cheltuieli ai, cum le poți controla și raționaliza.
  • Vei vedea cum se pot calcula tarifele serviciilor oferite de tine astfel încât acestea să acopere toate cheltuielile tale din firmă dar să îți asigure și un câștig propriu, la un nivel optim.
  • Prin exemplul Salonului Expressive, vei cunoaște un model de reușită în ceea ce privește adaptarea activității la condițiile dure ale anului 2020.

Echipa de traineri va fi formată din:

Eva Czikai, Master Stylist, unic asociat al SC Beauty International SRL. Firma condusă de ea își desfășoară activitatea în Satu Mare, sub denumirea de Salon Expressive, cu o echipă de 5 profesioniști, angajați ai firmei. Au reușit în 2020 performanța de a păstra 90% din clienți, de a realiza 95% din veniturile totale ale anului 2019, iar în revânzarea
produselor să aibă o creștere de 41% față de anul 2019.

Gabriella Barkasz, economist, consultant în afaceri. Prin exemplul Salon Expressive, Gabriella are o viziune pragmatică asupra modului de funcționare a
saloanelor de coafură și asupra aspectelor specifice ale serviciilor de coafură.

Expertiza sa va completa și va întări exemplul de buna practică oferit de modelul Salonul Expressive.

Cum se va derula workshop-ul?

Workshop-ul se adresează exclusiv specialiștilor din domeniul serviciilor de coafură și frizerie, numărul paricipanților fiind între min 10 – max 20.
Durata workshop-ului va fi de o zi: Baia Mare,17 mai, între orele 9:30 – 17:30.
Informații suplimentare la nr.tel. +40 730 612 374 (Eva Czikai)