Tendințe în machiaj pentru anul 2019

Tendințe în machiaj pentru anul 2019

Make-up

Tendințe în machiaj pentru anul 2019

Tendințele în materie de machiaj anul acesta se vor menține pe o linie clasică, accentul fiind pus într-o mare măsură pe echilibru și naturalețe. Efectiv dispar exagerările în materie de volum și odată cu aceasta nu își mai au locul nici exagerările cu privire la sculptarea feței în exces.

Înainte de a trece în revistă tendințele anului în curs cu privire la machiajul feței, e important să tratăm următorul subiect: de ce e recomandat să apelăm la un make-up artist profesionist? Un prim răspuns pe care ni-l putem oferi este acela că ne dorim ca imaginea noastră să fie impecabilă. Machiajul realizat de un make-up artist în anul 2019 nu mai este un moft, ci mai degrabă o necesitate atunci când urmează să participăm la un eveniment.

În rândurile de mai jos, punctat, vom nota cinci dintre cele mai importante motive pe care să le avem atunci când apelăm la serviciile unui make-up artist:

  1. Make-up artiștii folosesc produse profesionale de calitate superioară, iar acest aspect este foarte pentru că ne oferă un machiaj rezistent și perfect și asta chiar în timpul somnului.
  2. Un make-up artist va putea scoate la iveală, va putea accentua,trăsăturile tale, fie că e vorba de un machiaj care să sublinieze naturalețea, fie că e vorba de unul spectaculos.
  3. La un eveniment, în special ziua nunții tale, grijile nu își au locul. Trebuie să fii fericită! Lasă așadar make-up artistul să ia măcar această povară de pe umerii tăi! 🙂
  4. Pozele rămân pe viață. Un make-up artist profesionist va ști totul despre factorii ce influențează machiajul, de la tipul de ten la sursa de lumină, la temperatură, machiajul fiind făcut inclusiv în funcție de anotimp.
  5. Make-up artiștii creazăarmonie între machiaj și coafură și întreaga capodoperă are la bază personalitatea femeii ce e machiată.

Acum, revenind la tendințele acestui an în materie de machiaj, make-up artiștii celebrităților susțin că în mare parte revine în trend machiajul anilor ’90. Unul dintre aspectele principale este culoarea buzelor, a rujului, care va avea nuanțe de maro, în general culori pământii. Sprâncenele natural stufoase – IN. Conturarea în exces a feței – OUT. Cu alte cuvinte,se optează mai mult pe conturarea ușoară a trăsăturilor la finalul machiajului, realizat doar din pudră în loc de texture cremoase. De reținut mai e faptul că dacă în ultimii ani eyelinerul a cam dispărut din machiaj, anul acesta revine în forta, chiar și în rutina zilnică, machiajul de zi cu zi, bineînțeles că totul fără exagerări. Ca o concluzie am putea spune că anul acesta se poartă NATURALUL și ne place trendul! 🙂

Să nu uităm nici de machiajul profesionist necesar la evenimentele importante din viața noastră. Suntem în 2019 la acest capitol pe o linie clasică și naturală, iar aceste elemente se reflectă și în machiajele de ocazie. Tendința importantă în materie de machiaj de ocazie anul acesta este strălucirea naturală a pielii. Genele dese și voluminoase rămân la modă, iar dacădoamna sau domnișoara ce urmează a fi aranjată nu dispune de ele de la mama natură, un make-up artist va știi cum să creeze acest efect cu gene false, având totuși un aspect natural.   Persoanele mai îndrăznețe pot opta pentru un smokey-eyes. Ce e bine de știut despre acest tip de machiaj e că el nu înseamnă doar un machiaj al ochilor realizat cu fard negru, acest aspect fumuriu se poate realize din orice culoare dorită. Buzele voluminoase și luminioase sunt un alt aspect important, make-up artistul poate corecta sau da volumul dorit buzelor.

Cât despre viitoarele mirese, un machiaj de probă înaintea nunții este de mare ajutor. La probă se alege împreună cu make-up artistul cel mai potrivit machiaj în funcție de dorința si personalitatea miresei. Așa mireasa va economisi timp în ziua nunții, detaliile fiind stabilite în prealabil, iar make-up artistul va ști ce are de făcut.

Și în încheiere, un mesaj deosebit de important: FETELOR!!!! Nu uitați să vă hidratați tenul. O piele bine îngrijită e garanția a jumătate dintr-un  machiaj reușit!